Andre Aktiviteter

Valpesosialisering

1/3 del av hallen er optatt under dette arrangementet

Valpesosialisering

Sosialisering, miljøtilvenning og ro er tre viktige tema for valper. Å bruke valpetiden til å gjøre valpen trygg på mennesker, andre hunder, i ulike miljø og samtidig finne roen er en viktig investering!

På denne timen vil vi snakke om disse temaene, ha praktiske øvelser samt ha frislipp med andre valper. Da vi har fokus på trygghet, og fin lek setter vi sammen valpene etter størrelse og personlighet. Så håper vi alle får en «festvenn»

Sosialiseringen er for Valper fra 9 – 20 uker.

Ta med

 • Teppe til valpen
 • Gnagebein
 • Masse gode godbiter

For de som skal gå/har gått valpekurs hos oss er det gratis. Informasjon om valpekurset finner du her: Valpekurs (6. desember).

Dato

25. november 2021
Utløpt!

Tid

18:00 - 19:00

Kostnad

100 kr

Sted

Vest Hundesportsenter AS
Industrivegen 75, 5200 Os
Vest Hundesportsenter AS

Arrangør

Vest Hundesportsenter AS
Telefon
+47 400 40 607
E-post
[email protected]
Nettsted
https://www.vesthundesportsenter.no

I ett lagerbygg på Industri Området v/Ulven Os, ligger et unikt og innholdsrikt treningslokale for deg og din firbeinte bestevenn.

Foredragsholder

 • Ina Katrine Holmeseth
  Ina Katrine Holmeseth
  Instruktør

  Ina Katrine brenner for belønningsbasert hundetrening. Hun og kongepuddelen Godis elsker å reise for å oppdage nye steder og spesielt fjell med takteltet sitt. Det å kunne ha hunden med seg rundt om krever mye av hunden, og det krever trening. Her kommer hennes interesse for hverdagslydigheten inn. Hennes fokus er å belønne det vi ønsker mer av og tilrettelegge for at dette skjer.

  Hun har instruktørutdannelse fra NKK og Siddis hundeskole. Hun har lang erfaring som instruktør på valpekurs, unghundkurs, agilitykurs m.m.

  Hundesporter hun har konkurrert i er agility, rallylydighet og smeller.

Tittel