Valpekurs

VALPEKURS!

Halve hallen er optatt under dette arrangementet

VALPEKURS!

Nå er det på tide for deg og valpen å bli kjent med hverandre og starte livet sammen. 

Det er mye du må tenke på når du får en valp. Og det er mye en valp trenger å lære for å bli en trygg hund som har det bra. Du og hunden skal leve et langt liv sammen, og det er viktig at dere lærer å kommunisere. 

Dette er et kurs både for valp og eier. Gjennom øvelser og teori får dere grunnleggende hundekunnskap som gir en veldig god start på livet med hunden din. Vi bruker kun positive belønningsmetoder når vi trener for å gi valpen en god start i livet med fokus på grunnleggende kunnskap og læring av nye ferdigheter.  

Vi oppfordrer alle i familien som er involvert i valpens liv til å delta på kurset, du betaler for hundens plass. Alle hunderaser er velkomne til å delta på kursene, og en passende alder for valpen er 3-5 måneder.    

Vi går gjennom øvelsene  

-Kontakt 

-Belønning 

-Sitt/ligg 

-Gå i bånd 

-Innkalling  

-Ro trening 

-Håndtering/stell 

Kurset er 6 x 1,5 time og vi blander praksis med teori. En av gangene vil vi være ute i miljø og ha fokus på miljøtrening.

Kursdeltagere har under kurset mulighet til å være med i en egen gruppe på Facebook. Hvor dere kan stille spørsmål og dele bilder/videoer av deres trening. 

Utsolgt!

Dato

16. august 2023
Utløpt!

Tid

18:00 - 19:30

Kostnad

2 100 kr

Sted

Vest Hundesportsenter AS
Industrivegen 75, 5200 Os
Kategori
Vest Hundesportsenter AS

Arrangør

Vest Hundesportsenter AS
Telefon
+47 400 40 607
E-post
[email protected]
Nettsted
https://www.vesthundesportsenter.no

I ett lagerbygg på Industri Området v/Ulven Os, ligger et unikt og innholdsrikt treningslokale for deg og din firbeinte bestevenn.

Foredragsholder

  • Sophie Carlsson
    Sophie Carlsson

    Sophie deler hverdagen sin med fire hunder, to Whippet og to BC. Sophie er utdannet hundetrener og instruktør gjennom Lundqvist hundeskole, har også tatt søksutdanning fra Fjellanger hundesenter.

    Det er ganske risikofritt å si at jeg er en hundenerd, og jeg er lidenskapelig overbevist om at empati, vitenskap og felles glede er stikkordene for hundetrening. Jeg jobber kun med belønningstrening og drivkraften min er at både jeg og hunden har det gøy når vi jobber sammen. Til hverdags er jeg sykepleiere der pedagogikk og veiledning er en viktig oppgave som jeg har tatt med meg til mine kurser. Det er helt grunnleggende for meg som instruktør at du som deltakere mestrer oppgavene på mine kurs.

    Jeg skal gjøre mitt ytterste for att alla ekvipasjer skal utfordres på passelig nivå for å komme videre i sin hundetrening. Det er viktig for meg att alla får med seg ny inspirasjon samtidig som vi har det gøy på kurs. Jeg elsker hundetrening og å få dele av mine kunnskaper og mina erfaringer.

Tittel