Unghund

UNGHUND KURS!

Halve hallen er optatt under dette arrangementet

UNGHUND KURS!

Unghundkurset er en god fortsettelse av valpekurset og passer hunder mellom 6 og 24 måneder. Du er også velkommen med en eldre hund som du ikke har trent mye med før. Vi bygger videre på de samme øvelsene fra valpekurset.

Noen hunder sniker seg gjennom unghundperioden med svært få “bare skal/kommer snart”-situasjoner og andre må arbeide hardt for å komme ut på den andre siden med et like godt forhold som før. Uansett skal det være gøy å ha hund, og derfor blander vi like deler hverdagslige nyttige øvelser og lek som gir læring.   

Når hunden går inn i unghundeperioden, blir den ofte mer nysgjerrig på omgivelsene. Den blir mer selvstendig, og det krever litt mer for å få unghunden lytte til deg fordi det er så mange andre ting som er interessante. Helt plutselig virker det som hunden glemt ting de kunne som valp.  

Innholdet tilpasses delvis til deltakernes behov og ønsker og vi jobber forebyggende for typiske «tenåringsproblemer». Vi er på noen forskjellige steder i løpet av kurset, for å miljøtrene det hundene har lært. 

Øvelser som sitt og bli med forstyrrelser, innkalling, kontakt, rotrening og passering kommer vi gå igjennom på kurset. 

Maks 6 deltakere 

Pris kr 2300

Dato/klokkeslett

16/8: kl. 19.45-21.00 første gang begynner vi med 30 min teori, holder derfor på litt lengre denne gang. 

23/8: kl. 19.45-20.45 

30/8: kl. 19.45-20.45 

6/9: kl.19.45-20.45 

13/9: kl. 19.45-20.45 Vi møtes på parkering på Torgny Segerstedts vei 4, Fyllingsdalen og går rundt Ortuvannet. Vi øver på passering og ro i nytt miljø.  

20/9: kl. 19.45-20.45 Vi møtes på parkering til Hordnesskogen, her får vi mulighet til å trene passering, og kan også få trent innkalling i nytt miljø.  

Dato

16. august 2023
Utløpt!

Tid

19:45 - 21:00

Kostnad

2 300 kr

Sted

Vest Hundesportsenter AS
Industrivegen 75, 5200 Os
Vest Hundesportsenter AS

Arrangør

Vest Hundesportsenter AS
Telefon
+47 400 40 607
E-post
[email protected]
Nettsted
https://www.vesthundesportsenter.no

I ett lagerbygg på Industri Området v/Ulven Os, ligger et unikt og innholdsrikt treningslokale for deg og din firbeinte bestevenn.

Foredragsholder

  • Sophie Carlsson
    Sophie Carlsson

    Sophie deler hverdagen sin med fire hunder, to Whippet og to BC. Sophie er utdannet hundetrener og instruktør gjennom Lundqvist hundeskole, har også tatt søksutdanning fra Fjellanger hundesenter.

    Det er ganske risikofritt å si at jeg er en hundenerd, og jeg er lidenskapelig overbevist om at empati, vitenskap og felles glede er stikkordene for hundetrening. Jeg jobber kun med belønningstrening og drivkraften min er at både jeg og hunden har det gøy når vi jobber sammen. Til hverdags er jeg sykepleiere der pedagogikk og veiledning er en viktig oppgave som jeg har tatt med meg til mine kurser. Det er helt grunnleggende for meg som instruktør at du som deltakere mestrer oppgavene på mine kurs.

    Jeg skal gjøre mitt ytterste for att alla ekvipasjer skal utfordres på passelig nivå for å komme videre i sin hundetrening. Det er viktig for meg att alla får med seg ny inspirasjon samtidig som vi har det gøy på kurs. Jeg elsker hundetrening og å få dele av mine kunnskaper og mina erfaringer.

Tittel