Tunnelcup

TUNNELCUP

Hele hallen er opptatt under dette arrangementet

TUNNELCUP

Velkommen til TUNNELCUP i romjulen, tirsdag den 27.12.22.

Grip sjansen til å få utløp for julens oppsparte energi og mulige utskeielser!

Første briefing starter 17.30.

Det vil bli to ulike tunnel-baner, hvor man får to forsøk på hver bane, altså totalt 4 løp pr hund. Det beste løpet pr bane blir tellende som resultat.
Banen vil inneholde kun to hopphinder (15 cm) på start og mål. Resten er tunneler.

Passer for alle nivå, også for ferske og “blåbær hunder”. Eneste krav er gjennomført nybegynnerkurs i agility.

Tunnel-løp er gøy og motiverende for både hund og fører. Den største utfordringen blir sannsynligvis å huske banen som består av hovedsakelig tunneler!

Aldersgrense for hund er 12 mnd.

Pris: 300 kr pr hund.

Dommer: Morten Holmen/Elisabeth Vange/Tor Grini

Dato

27. desember 2022
Utløpt!

Tid

17:30 - 21:00

Kostnad

300 kr

Sted

Vest Hundesportsenter AS
Industrivegen 75, 5200 Os
Kategori
Vest Hundesportsenter AS

Arrangør

Vest Hundesportsenter AS
Telefon
+47 400 40 607
E-post
[email protected]
Nettsted
https://www.vesthundesportsenter.no

I ett lagerbygg på Industri Området v/Ulven Os, ligger et unikt og innholdsrikt treningslokale for deg og din firbeinte bestevenn.

Foredragsholdere

 • Elisabeth Vange
  Elisabeth Vange
  Instruktør

  Elisabeth er en utdannet og erfaren hundetrener og instruktør. Hun har jobbet som instruktør i over 20 år, og har undervist på ulike typer hundekurs gjennom årene.

  Det er agility som er hennes lidenskap, og som instruktør på agilitykurs er hun kjent for å være både engasjert, positiv og kunnskapsrik.

  Hun har blant annet to år som utøver på det Norske Agility Landslaget, har deltatt i Nordisk Mesterskap i 2018 og 2019, bronse individuelt fra NM Agility 2019, sølvmedalje NM lag 2017, samt en rekke andre premieringer og championater i agility med sine egne hunder.

 • Morten Holmen
  Morten Holmen
  Instruktør

  Jeg begynte med agility i 1996 og har siden den tid trent og konkurrert med forskjellige raser og størrelser og har oppnådd agilitychampionat på 5 forskjellige hunder. I tillegg ble jeg autorisert som agilitydommer i 2010 og har siden dømt mange konkurranser. Nå for tiden har jeg en ny hund på 17 måneder i opptrening og synes dette er en utrolig spennende oppgave.

  Jeg liker veldig godt å ha ansvar for fellestreninger med instruktør og hjelpe hver enkelt ekvipasje med råd og vink til å mestre nye utfordringer. Fellestreningen vil i løpet av perioden inneholde alle agilityhindre, noen ganger også feltapparat for de som ønsker å trene på disse. Banene vi skal trene på vil bli laget med tanke på de forskjellige ekvipasjer som er med og uansett hvilke utgangspunkt dere har vil dere ha stor glede og nytte av treningen.

  Jeg er sikker på at egentreningen vil bli både lærerik og morsomt for alle, jeg skal i hvert fall gjøre mitt beste for at dere skal trives i hallen.

Tittel