Søk

Snuse Glede

Kun undervisningslokale er i bruk under dette arrangementet

Snuse Glede

Fordelene med snuseøvelser for hunder er stor!Omtrent 41% av hundens hjerne er dedikert til luktesansen. Luktesansen tjener mange formål. Den hjelper hunden å orientere seg i verden han/hun lever i, den hjelper hunden å kommunisere og samhandle med verden rundt dem. Den er viktig for hundens sikkerhet og overlevelsesevne, og bidrar massivt til hvordan den oppfører seg. Dette er STORT! Snuseøvelser er utviklet for å være en berikende aktivitet, og er mentalt slitsomt for hunden. Fordelene med søksarbeid er nesten for gode. En mindre selvsikker hund, eller en som bekymrer seg for eller er skeptisk til omgivelsene, kan lære seg å bli mer komfortable når den deltar i en aktivitet hvor den må jobbe selvstendig. Bekymringer for omgivelsen kan derfor reduseres når de fokuserer på moroa med å finne en duft sammen med deg.For å kunne gjøre søksarbeid, må vi først bygge opp MENGDER av lyst og motivasjon!!!!Hvis hunden din har en intens lidenskap for belønningene sine, kan du lære den hva som helst, inkludert søksarbeid. Ønske, motivasjon og lyst er noe som kan ta en stund å bygge.

På denne workshopen vil du lære morsomme øvelser som får hunden i gang søksarbeid, i tillegg til å bygge opp lyst og motivasjon til å søke.

Hvor: Vest Hundesportsenter AS
Når: 23. April 2022 – Kl 15:00 – 18:00

Bindende påmelding: https://www.msk9.training/bookings-checkout/snuse-glede/book

Kontakt:
(+47) 930-76-992
[email protected]

Dato

23. april 2022
Utløpt!

Tid

15:00 - 18:00

Kostnad

950 kr

Sted

Vest Hundesportsenter AS
Industrivegen 75, 5200 Os
Kategori
Vest Hundesportsenter AS

Arrangør

Vest Hundesportsenter AS
Telefon
+47 400 40 607
E-post
[email protected]
Nettsted
https://www.vesthundesportsenter.no

I ett lagerbygg på Industri Området v/Ulven Os, ligger et unikt og innholdsrikt treningslokale for deg og din firbeinte bestevenn.

Tittel