Rallyslydighet

Rallylydighet med Lisbeth Ludvigsen (sept)

1/3 hallen opptatt (port) er opptatt under dette arrangementet

Rallylydighet med Lisbeth Ludvigsen (sept)

Velkommen på kurs i rallylydighet helgen 1-3 september. Dette er kurset som passer for alle, uansett erfaring eller ei.

Rallylydighet er en utfordrende og spennende hundesport som består av mange forskjellige øvelser fra lydighet, agility og freestyle. Hund og eier skal gjennomgå en banene som består av 15-22 skilt med øvelser som ekvipasjen skal gjennomføre. Rallylydighet passer perfekt for familiehunder som trenger stimuli i hverdagen, eller deg som ønsker å konkurrere med hund.

Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Eier har derfor lov til å rose og oppmuntre hunden så mye han eller hun vil under konkurransen. Sporten passer derfor veldig godt for alle hunder.

Dette kurset passer for deg som ønsker å starte og trene rallylydighet eller for deg som konkurrerer i klasse 1 og 2. Kurset blir tilpasset til ekvipasjens nivå.

Dette er en fin måte å aktivisere hunden din på, og det skaper samspill og forståelse.

Tidspunkt :
*fredag 01.09.2023: kl 18-20
*lørdag 02.09.2023: kl 11-16
*søndag 03.09.2023: kl 11-16

Påmelding billettsalget er avsluttet!

Dato

2. september 2023
Utløpt!

Tid

11:00 - 16:00

Kostnad

2 500 kr

Sted

Vest Hundesportsenter AS
Industrivegen 75, 5200 Os
Kategori
Vest Hundesportsenter AS

Arrangør

Vest Hundesportsenter AS
Telefon
+47 400 40 607
E-post
[email protected]
Nettsted
https://www.vesthundesportsenter.no

I ett lagerbygg på Industri Området v/Ulven Os, ligger et unikt og innholdsrikt treningslokale for deg og din firbeinte bestevenn.

Foredragsholder

  • Lisbeth Ludvigsen
    Lisbeth Ludvigsen

    Lisbeth Ludvigsen har drevet aktivt med hund siden 2000. Lisbeth har sammen med sine hunder konkurrert i bruks, lydighet, rallylydighet og har hatt to godkjente redningshunder gjennom Norske Redningshunder.
    I 1995 fikk hun border collien Nico. Han var en stallhund som var med når Lisbeth instruerte i sprang og dressur. I 2000 fikk Lisbeth Tundra av Nangijala da hun skulle avlives av eier. Tundra var en hund med store utfordringer noe som har lært Lisbeth utallige ting om trening av hund. Tundra lærte Lisbeth mye om forståelsen av hund og det å være rettferdig i treningen. Siden det har hun hatt rasen malinois. Nå har Lisbeth hundene Kylling på 11 og Stilig på 2. Kylling er godkjent redningshund og konkurrerer i rallylydighet. Har gått med 2 hunder i elite i rallylydighet.
    Lisbeth tilbyr positiv undervisning i hundetrening fra valpkurs til konkurranserettet trening i lydighet, spor, rundering og rallylydighet.

Tittel