Lydighet

Rallylydighet – intro

1/3 del av hallen er optatt under dette arrangementet

Rallylydighet – intro

Velkommen til kurs i Rallylydighet.

Rallylydighet bygger på samspill og glede mellom hund og fører. Øvelsene som utføres er hentet fra lydighet, agility og freestyle, og mixes sammen med store doser samarbeidsglede mellom hund og eier. Vi vil på kurset kun bruke positive innlæringsmetoder. Her skal hund og fører utelukkende ha det gøy sammen.

Rally lydighet er en offisiell godkjent konkurransesport, men passer også for de som kun ønsker en morsom aktivitet sammen med hunden. Det trengs ikke noe ekstra utstyr for å trene rally – dette kan trenes hjemme i stuen.

I konkurranser går du sammen med hunden din rundt i en bane bestående av ulike stasjoner med skilt som viser hvilken øvelse som skal utføres. I konkurranser er banene forskjellige for hver gang, da det er dommeren som avgjør hvordan banen skal se ut og hvilke øvelser som skal utføres.

På dette kurset har vi hovedfokus på øvelsene i kl 1 – men vil også komme innom øvelser fra de øvrige klassene slik at du får en god innsikt i hva Rally lydighet er.

Kurset passer for alle raser og hunder i alle aldre.

Tidspunkt

 • 11. juni: kl 12-15
 • 12. juni : kl 12-15

Maks 6 deltakere.

Bindene påmelding sendes til [email protected]

Utsolgt!

Dato

11. juni 2022
Utløpt!

Tid

12:00 - 15:30

Kostnad

1 200 kr

Sted

Vest Hundesportsenter AS
Industrivegen 75, 5200 Os
Kategori
Vest Hundesportsenter AS

Arrangør

Vest Hundesportsenter AS
Telefon
+47 400 40 607
E-post
[email protected]
Nettsted
https://www.vesthundesportsenter.no

I ett lagerbygg på Industri Området v/Ulven Os, ligger et unikt og innholdsrikt treningslokale for deg og din firbeinte bestevenn.

Foredragsholder

 • Anette Endresen Søderbom
  Anette Endresen Søderbom
  Instruktør

  Hund har alltid vært en del av livet til Anette, og hun har gått ulike kurs og prøver med ulike hunder. Da hun fikk staffene Talisa i 2015 og Aslan i 2016 startet hun aktivt med agility og rallylydighet. Hun så raskt at for å drive med ulike hundesporter må en ha et godt samspill med hunden, og det aller viktigste er den grunnleggende hverdagslydigheten. Veien ført da til Stavanger og en 1.5 åring instruktørutdannelse innen 100% belønningsbasert lydighet.

  De siste årene har hun holdt en rekke valpkurs og kurs i hverdagslydighet. Hun er opptatt av at både eier og hund skal ha det kjekt sammen på kurs og i treningen. Se mindre

Tittel