Minikurs

Minikurs: Passering

2/3 deler av hallen er optatt under dette arrangementet

Minikurs: Passering

Mestre passering

Passering av andre hunder er en av de vanligste utfordringene vi hundeeiere har med hundene våre – noe så enkelt som å passere andre kan være utrolig vanskelig. Men med trening kan vi legge til rette mye, for både firbente og tobente.

Har du en hund som bjeffer på andre hunder eller som synes det er vanskelig med hundemøter? Kanskje hunden din vil hilse på alle hundene den ser? Denne kveld går vi gjennom de viktigste tingene du bør tenke på ved hundemøter. Vi begynner med litt teori og går siden over til trening sammen med hunden.

Maks 6 hunder

Dato

27. september 2023
Utløpt!

Tid

18:00 - 19:30

Kostnad

450 kr

Sted

Vest Hundesportsenter AS
Industrivegen 75, 5200 Os
Vest Hundesportsenter AS

Arrangør

Vest Hundesportsenter AS
Telefon
+47 400 40 607
E-post
[email protected]
Nettsted
https://www.vesthundesportsenter.no

I ett lagerbygg på Industri Området v/Ulven Os, ligger et unikt og innholdsrikt treningslokale for deg og din firbeinte bestevenn.

Foredragsholder

  • Sophie Carlsson
    Sophie Carlsson

    Sophie deler hverdagen sin med fire hunder, to Whippet og to BC. Sophie er utdannet hundetrener og instruktør gjennom Lundqvist hundeskole, har også tatt søksutdanning fra Fjellanger hundesenter.

    Det er ganske risikofritt å si at jeg er en hundenerd, og jeg er lidenskapelig overbevist om at empati, vitenskap og felles glede er stikkordene for hundetrening. Jeg jobber kun med belønningstrening og drivkraften min er at både jeg og hunden har det gøy når vi jobber sammen. Til hverdags er jeg sykepleiere der pedagogikk og veiledning er en viktig oppgave som jeg har tatt med meg til mine kurser. Det er helt grunnleggende for meg som instruktør at du som deltakere mestrer oppgavene på mine kurs.

    Jeg skal gjøre mitt ytterste for att alla ekvipasjer skal utfordres på passelig nivå for å komme videre i sin hundetrening. Det er viktig for meg att alla får med seg ny inspirasjon samtidig som vi har det gøy på kurs. Jeg elsker hundetrening og å få dele av mine kunnskaper og mina erfaringer.

Tittel