Teknikk

Grunnferdigheter og hoppteknikk med Line

Halve hallen er optatt under dette arrangementet

Grunnferdigheter og hoppteknikk med Line

Velkommen til grunnferdigheter og hoppteknikk med Line Coucheron!

På dette kurset, som passer for alle som er i startgropen med ny hund, men også for de som vil friske litt opp med nåværende hund, skal vi jobbe med grunnferdigheter. Det vil si ferdigheter og forståelse i hunden som vil gjøre treninger og konkurranse litt lettere å mestre for både hund og fører. Vi vil blant annet jobbe med:- belønning- motivasjon- hinderfokus- førerfokus- selvstendighet- hoppteknikk- kommandoer – startprosedyremed mere…Kurset vil gå over fire ganger, èn dag i uken, så det vil være rom for konkret egentrening/hjemmetrening mellom kursdagene. Er det noe spesielt nettopp du trenger hjelp til tilpasser vi selvsagt og jobber med det.

Tidspunkt

 • 14.10.21: kl 18-21
 • 21.10.21: kl 18-21
 • 04.11.21: kl 18-21
 • 11.11.21: kl 18-21

Max 6 deltakere

Dato

14. oktober 2021
Utløpt!

Tid

18:00 - 21:00

Kostnad

1 800 kr

Sted

Vest Hundesportsenter AS
Industrivegen 75, 5200 Os
Kategori
Vest Hundesportsenter AS

Arrangør

Vest Hundesportsenter AS
Telefon
+47 400 40 607
E-post
[email protected]
Nettsted
https://www.vesthundesportsenter.no

I ett lagerbygg på Industri Området v/Ulven Os, ligger et unikt og innholdsrikt treningslokale for deg og din firbeinte bestevenn.

Foredragsholder

 • Line Coucheron
  Line Coucheron
  Instruktør

  Jeg har drevet med agility i 20 år, trent og konkurrert med flere hunder. Har hatt hunder i alle størmelsesklasser, og vært så heldig å følge den store utviklingen innen sporten gjennom alle disse årene. Har deltatt i flere store mesterskap, som VM, Nordisk og European Open. Min første agilityhund, en liten parsontispe, Pippin, ble også Norgesmester to ganger individuelt og to ganger på lag. Det er hun som var grunnen til at jeg ble «bitt av basillen» og har fortsatt med denne fartsfylte og morsomme aktiviteten! Etter henne har jeg konkurrert med to pyreneiske gjeterhunder, og i dag er jeg på gang med en ung border collie som jeg tror kan nå langt når hun har «landet litt», hun er pr dags dato litt «vill og gal»!

Tittel