Fellestrening med instruktør (april/Mai)

2/3 deler av hallen er optatt under dette arrangementet

Fellestrening med instruktør (april/Mai)

Fellestrening i agility med instruktør.

Om du synes det kan være vanskelig å få til konstruktive treninger på egenhånd, er fellestrening med instruktør perfekt for deg. Hver onsdag står Vestlandets mest erfarne og artigste agilitydommer (Morten) klar med ferdigbygget, ny og spennende bane.
Han er klar til å gi dere gode treningstips, hjelp til banetolkning, og til å videreutvikle de ferdigheter som kreves av en agility ekvipasje. Han er som offisiell dommer i agility, i tillegg veldig god på regelverk og omstendigheter rundt det å konkurrere.
Så her er det bare å fyre løs med spørsmål.
Morten vil være tilstede i banen under hele treningen, slik at alle får den veiledningen de behøver. Fellestreningen passer for deg som har nybegynnerkurs i agility, og ønsker å komme i gang med videre trening.
Passer også for deg som allerede har begynt å konkurrere, eller som er i startgropen for konkurranse. Nivået tilpasses ferdigheter på deltakere. Hver ekvipasje vil få 3 økter på 4 min effektiv trening per fellestrening, i tillegg til briefingstid og gjennomgang av dagens bane.

Datoer for trening:
*20.04.22
*27.04.22
*04.05.22
*18.05.22

To grupper, maks 5 deltakere per gruppe.
(Gruppe 1 kl: 18.00-19.30 og gruppe 2 fra kl: 19.30-21.00)

Pris kr 1300

Dato

20. april 2022
Utløpt!

Tid

18:00 - 21:00

Kostnad

1 300 kr

Foredragsholder

 • Morten Holmen
  Morten Holmen
  Instruktør

  Jeg begynte med agility i 1996 og har siden den tid trent og konkurrert med forskjellige raser og størrelser og har oppnådd agilitychampionat på 5 forskjellige hunder. I tillegg ble jeg autorisert som agilitydommer i 2010 og har siden dømt mange konkurranser. Nå for tiden har jeg en ny hund på 17 måneder i opptrening og synes dette er en utrolig spennende oppgave.

  Jeg liker veldig godt å ha ansvar for fellestreninger med instruktør og hjelpe hver enkelt ekvipasje med råd og vink til å mestre nye utfordringer. Fellestreningen vil i løpet av perioden inneholde alle agilityhindre, noen ganger også feltapparat for de som ønsker å trene på disse. Banene vi skal trene på vil bli laget med tanke på de forskjellige ekvipasjer som er med og uansett hvilke utgangspunkt dere har vil dere ha stor glede og nytte av treningen.

  Jeg er sikker på at egentreningen vil bli både lærerik og morsomt for alle, jeg skal i hvert fall gjøre mitt beste for at dere skal trives i hallen.

Tittel