Agilitykurs

Agility SOMMERCAMP

Hele hallen er opptatt under dette arrangementet

Agility SOMMERCAMP

«Bli med på en kjekk 3 dagers sommercamp med AGILITYMORO! 🌞
Alle nivåer er velkomne og vi tilpasser kombinasjoner. Vi jobber med handlingsvalg på fartsfylte baner, og tar for oss tema som slalom, felt, bytter etc gjennom helgen!
Felles lunsj/grilling sørger for at det blir sosialt og hvor vi legger inn teoriøkter, samt hvor ordet er fritt til spørsmål og diskusjoner! Instruktørene bygger hver sin kombinasjon/bane (evt to) hver dag, og du vil få lik tid (og hjelp) hos begge.
Sett av de tre første dager av juli og kickstart sommeren med masse god agility trening!

Tidspunkt :
01.07.22: kl 17-21
02.07.22: kl 09-17
03.07.22: kl 09-17

Kurset vil bli delt inn i 4 grupper, max 4 deltakere pr gruppe. (Inndeling av grupper kommer senere)

For påmelding send mail til [email protected] (skriv navn, adresse og telefonnummer i mailen)https://www.vesthundesportsenter.no/kjopsbetingelser/

Pris : 2800 kr

Om instruktørene :
* DORTE NATÅS
Oppvokst med labrador, og i 1995 fikk jeg min første egne hund. En sort labbe, omplasseringshund, som var redd for verden. 17 år gammel gikk jeg mitt første agilitykurs, som «reddet» min lille labbe, og jeg har vært hektet på agility siden.Jeg har konkurrert på alle nivå, har deltatt i NoM, VM og EO. Har også hatt hunder i alle FCI godkjente klasser, har konkurrert med labrador, parson, pyrre og border collie. For tiden har jeg en border gutt som løper i klasse 2 XL.Alle hunder er individer, på lik linje med at alle handlere er ulike. Min tanke rundt agility er at det skal være gøy for både hund og eier. Der finnes ikke en riktig «oppskrift», det må tilpasses både to-og firbeinte.* LINE COUCHERON:
“Jeg har drevet med agility i 20 år, trent og konkurrert med flere hunder. Har hatt hunder i alle størmelsesklasser, og vært så heldig å følge den store utviklingen innen sporten gjennom alle disse årene. Har deltatt i flere store mesterskap, som VM, Nordisk og European Open. Min første agilityhund, en liten parsontispe, Pippin, ble også Norgesmester to ganger individuelt og to ganger på lag. Det er hun som var grunnen til at jeg ble «bitt av basillen» og har fortsatt med denne fartsfylte og morsomme aktiviteten! Etter henne har jeg konkurrert med to pyreneiske gjeterhunder, og i dag er jeg på gang med en ung border collie som jeg tror kan nå langt når hun har «landet litt», hun er pr dags dato litt «vill og gal “.

Dato

2. juli 2022
Utløpt!

Tid

09:00 - 17:00

Kostnad

2 800 kr
Kategori

Foredragsholdere

 • Dorthe Natås
  Dorthe Natås
  Instruktør

  Oppvokst med labrador, og i 1995 fikk jeg min første egne hund. En sort labbe, omplasseringshund, som var redd for verden. 17 år gammel gikk jeg mitt første agilitykurs, som «reddet» min lille labbe, og jeg har vært hektet på agility siden.

  Jeg har konkurrert på alle nivå, har deltatt i NoM, VM og EO. Har også hatt hunder i alle FCI godkjente klasser, har konkurrert med labrador, parson, pyrre og border collie. For tiden har jeg en border gutt som løper i klasse 2 XL.

  Alle hunder er individer, på lik linje med at alle handlere er ulike. Min tanke rundt agility er at det skal være gøy for både hund og eier. Der finnes ikke en riktig «oppskrift», det må tilpasses både to-og firbeinte.

 • Line Coucheron
  Line Coucheron
  Instruktør

  Jeg har drevet med agility i 20 år, trent og konkurrert med flere hunder. Har hatt hunder i alle størmelsesklasser, og vært så heldig å følge den store utviklingen innen sporten gjennom alle disse årene. Har deltatt i flere store mesterskap, som VM, Nordisk og European Open. Min første agilityhund, en liten parsontispe, Pippin, ble også Norgesmester to ganger individuelt og to ganger på lag. Det er hun som var grunnen til at jeg ble «bitt av basillen» og har fortsatt med denne fartsfylte og morsomme aktiviteten! Etter henne har jeg konkurrert med to pyreneiske gjeterhunder, og i dag er jeg på gang med en ung border collie som jeg tror kan nå langt når hun har «landet litt», hun er pr dags dato litt «vill og gal»!

Tittel