Agilitykurs

Agility: Løpende felt kurs

Halve hallen er optatt under dette arrangementet

Agility: Løpende felt kurs

Løpende felt kurs (stige)

Enten du er ny og vil ha hjelp til å få gode felt, eller har holdt på en stund og ikke får til stigefeltet, så kan dette være kurset for deg. Vi ser på hver ekvipasje og finner den fremgangsmåten som passer best for den enkelte. Vi vil fokuserer på RC, altså løpende felt, men ønsker du to på og to av, så skal du få god hjelp med dette også.
Er du i tvil om hva som passer deg, tar vi en prat og finner ut av det sammen.
Kurset vil gå over 4 ganger, med spredte datoer, slik at man får god tid å trene mellom hver gang.
Skal du trene RC trenger du tilgang på en godbitmaskin. Disse koster litt, men kanskje du kan få låne en, eller få kjøpt på en brukt. Du trenger ikke ha til første kurskveld, men for å kunne trene på egenhånd må du ha det.

Datoer for kurs torsdager:
* 29.09.22
* 20.10.22
* 10.11.22
* 01.12.22
Tidspunkt fra kl 18.00-20.30 alle dager
Max 6 deltakere.

Pris kr 1900

Påmelding billettsalget er avsluttet!

Dato

29. september 2022
Utløpt!

Tid

18:00 - 20:30

Kostnad

1 900 kr

Sted

Vest Hundesportsenter AS
Industrivegen 75, 5200 Os
Vest Hundesportsenter AS

Arrangør

Vest Hundesportsenter AS
Telefon
+47 400 40 607
E-post
[email protected]
Nettsted
https://www.vesthundesportsenter.no

I ett lagerbygg på Industri Området v/Ulven Os, ligger et unikt og innholdsrikt treningslokale for deg og din firbeinte bestevenn.

Foredragsholder

 • Åsta Viksøy
  Åsta Viksøy
  Instruktør

  Jeg har holdt på med agility i mange år. Konkurrerer nå med min 3. hund, en sheltie på 5 år, Poki. Holder også på å trene opp jaktcockeren Mira, som er 1 år. Jeg har holdt på med mange ulike hundesporter og har hatt mange ulike raser.

  I løpet av disse årene har sporten endret seg mye, og i dag krever det mye trening og ulike ferdigheter hos hund og fører for å kunne hevde seg. Samtidig er det fortsatt en hobby der man kan kose seg sammen med hunden sin, uten å ha de store ambisjonene. Jeg synest det er en fantastisk sport der man knyttes sammen som ekvipasje. Følelsen man får når samspillet med hunden fungerer og alt flyter, er utrolig herlig.

  Alle mine 3 hunder har vært både hopp og agilitychampion og noen også svensk champion. Vi har mange gode resultater å se tilbake på, slik som norgesmester med lag, 4. plass i Nm individuelt og 3. plass med to hunder i finalen i Jutlandiacup i 2018. Jeg har konkurrert i Sverige og Danmark, og vi deltatt i Europian Open i Tyskland.

  Har i år kvalifisert meg til å konkurrere i Nordisk Mesterskap, og er en del av landslaget 2021!

  Jeg liker godt å instruere og ser fram til å bli kjent med nye mennesker og hunder.

Tittel