Agility

Workshop Agility nybegynner

1/3 del av hallen er optatt under dette arrangementet

Workshop Agility nybegynner

Mandag 30.januar inviterer jeg deg til agility workshop på Vest Hundesportsenter, Os. Denne workshopen er for deg som har tatt agility nybegynnerkurs, og ønsker en skreddersydd plan for veien videre. På denne workshopen vil vi sammen finne den optimale belønningsstrategien til deg og din hund, vi vil snakke om dine ønsker innenfor sporten, og lage en treukers plan for en målrettet trening. Alt dette samtidig som vi prøver det ut i praksis.

Workshopen passer for alle som har tatt nybegynnerkurset. Enten du ønsker å trene agility for gøy, eller om du ønsker å starte offisielt etter hvert.

Alle hunder er forskjellig, og alle ekvipasjer har forskjellige mål med treningen. Noen ønsker å se nærmere på slalom eller felt, mens andre ønsker å øke hundens selvstendighet i banen. Noen ønsker bare å komme i gang med treningen, mens andre har mer spesifikke mål med treningen.

Instruktør S.N. Hundetrening (Stine Nordvang)
Pris 400kr

Påmelding på mail: [email protected]
Skriv ditt navn, adresse, telefonnummer og en liten presentasjon av hunden.

Dato

30. januar 2023
Utløpt!

Tid

18:00 - 19:00

Kostnad

400 kr

Sted

Vest Hundesportsenter AS
Industrivegen 75, 5200 Os
Kategori

Arrangør

S.N. hundetrening
Telefon
92641245

Foredragsholder

  • Stine Nordvang
    Stine Nordvang
    Instruktør

    Stine ble ferdig med instruktørutdanning i 2018. Siden det har hun hjulpet til i forskjellige hundeklubber, samt holdt flere typer kurs.
    Hun har selv to hunder og driver aktivt med hundesport.

Tittel