Valpesosialisering

Valpesosialisering – (September 2023)

2/3 deler av hallen er optatt under dette arrangementet

Valpesosialisering – (September 2023)

Velkommen til valpesosialisering 27. september!

Dette er et tilbud for alle med valp fra 9-16 uker.

Det å sosialisere valpen din med andre valper i alle former og farger er noe av det viktigste du kan gjøre for din nye bestevenn. Dette er en herlig måte å motvirke urasjonell frykt og andre adferdsproblemer.

Under kontrollerte forhold vil valpene få den friheten de trenger til å lære seg kommunikasjon, sosial adferd og grensesetting. Dere vil også få litt tips og triks samt øvelser som vil hjelpe valp og eier i en travel hverdag. Det vil være en instruktør på stedet som sørger for at alle blir tatt godt vare på. Her vil dere også få muligheten til å stille spørsmål og legge frem eventuelle problemstillinger dere opplever med deres valp.

Vest hundesportsenter ønsker at både hund og eier kjenner på samarbeid og mestring, og benytter derfor kun belønningbaserte metoder basert på en lang og grundig forskning.

DETTE ER HELT GRATIS. Rett og slett fordi Vest hundesportsenter vil det beste for deg og din valp. Vi kan også garantere en sliten og fornøyd valp etter samlingen!

Ta med

 • Teppe til valpen
 • Masse gode godbiter
Utsolgt!

Dato

27. september 2023
Utløpt!

Tid

17:00 - 17:45

Sted

Vest Hundesportsenter AS
Industrivegen 75, 5200 Os
Vest Hundesportsenter AS

Arrangør

Vest Hundesportsenter AS
Telefon
+47 400 40 607
E-post
[email protected]
Nettsted
https://www.vesthundesportsenter.no

I ett lagerbygg på Industri Området v/Ulven Os, ligger et unikt og innholdsrikt treningslokale for deg og din firbeinte bestevenn.

Foredragsholder

 • Sophie Carlsson
  Sophie Carlsson

  Sophie deler hverdagen sin med fire hunder, to Whippet og to BC. Sophie er utdannet hundetrener og instruktør gjennom Lundqvist hundeskole, har også tatt søksutdanning fra Fjellanger hundesenter.

  Det er ganske risikofritt å si at jeg er en hundenerd, og jeg er lidenskapelig overbevist om at empati, vitenskap og felles glede er stikkordene for hundetrening. Jeg jobber kun med belønningstrening og drivkraften min er at både jeg og hunden har det gøy når vi jobber sammen. Til hverdags er jeg sykepleiere der pedagogikk og veiledning er en viktig oppgave som jeg har tatt med meg til mine kurser. Det er helt grunnleggende for meg som instruktør at du som deltakere mestrer oppgavene på mine kurs.

  Jeg skal gjøre mitt ytterste for att alla ekvipasjer skal utfordres på passelig nivå for å komme videre i sin hundetrening. Det er viktig for meg att alla får med seg ny inspirasjon samtidig som vi har det gøy på kurs. Jeg elsker hundetrening og å få dele av mine kunnskaper og mina erfaringer.

Tittel