Andre Aktiviteter

Valpesosialisering på dagtid 🙂

1/3 del av hallen er optatt under dette arrangementet

Valpesosialisering på dagtid 🙂

Velkommen til valpesosialisering!

Dette er et tilbud for alle med valp fra 9-20 uker.

Det å sosialisere valpen din med andre valper i alle former og farger er noe av det viktigste du kan gjøre for din nye bestevenn. Dette er en herlig måte å motvirke urasjonell frykt og andre adferdsproblemer.

Under kontrollerte forhold vil valpene få den friheten de trenger til å lære seg kommunikasjon, sosial adferd og grensesetting. Dere vil også få litt tips og triks samt øvelser som vil hjelpe valp og eier i en travel hverdag. Det vil være en instruktør på stedet som sørger for at alle blir tatt godt vare på. Her vil dere også få muligheten til å stille spørsmål og legge frem eventuelle problemstillinger dere opplever med deres valp.

Vest hundesportsenter ønsker at både hund og eier kjenner på samarbeid og mestring, og benytter derfor kun belønningbaserte metoder basert på en lang og grundig forskning.

For de som skal gå/har gått valpekurs hos oss er det gratis. Informasjon om valpekurset finner du her: Valpekurs (6. desember).

Ta med

 • Teppe til valpen
 • Masse gode godbiter

Dato

25. november 2021
Utløpt!

Tid

12:00 - 13:00

Sted

Vest Hundesportsenter AS
Industrivegen 75, 5200 Os
Vest Hundesportsenter AS

Arrangør

Vest Hundesportsenter AS
Telefon
+47 400 40 607
E-post
[email protected]
Nettsted
https://www.vesthundesportsenter.no

I ett lagerbygg på Industri Området v/Ulven Os, ligger et unikt og innholdsrikt treningslokale for deg og din firbeinte bestevenn.

Foredragsholder

 • Stine Nordvang
  Stine Nordvang
  Instruktør

  Stine ble ferdig med instruktørutdanning i 2018. Siden det har hun hjulpet til i forskjellige hundeklubber, samt holdt flere typer kurs.
  Hun har selv to hunder og driver aktivt med hundesport.

Tittel