Lydighet

Trening med instruktør

1/3 del av hallen er optatt under dette arrangementet

Trening med instruktør

Har du gjennomført rally introkurs og ønsker å få veiledning i treningen din? Eller kanskje du bare ønsker å trene med andre?

Fra kl 18-20 vil instruktør Anette Søderbom stå klar til å ta imot deg med ferdig bygget bane. Hun vil gi deg gode, individuelle treningstips og hjelp på veien til å bli et supert team på rallybanen.

Treningen vil som utgangspunkt bygge på de norske skiltene, men dere vil også få en smakebit av nordiske skilt! Mange gøye øvelser for hund og trener.

Maks 6 deltakere

Bindende påmelding sendes [email protected]
(Oppgi din adresse og ditt telefonnummer i mailen)

Dato

16. juni 2022
Utløpt!

Tid

17:00 - 19:00

Kostnad

300 kr

Sted

Vest Hundesportsenter AS
Industrivegen 75, 5200 Os
Kategori
Vest Hundesportsenter AS

Arrangør

Vest Hundesportsenter AS
Telefon
+47 400 40 607
E-post
[email protected]
Nettsted
https://www.vesthundesportsenter.no

I ett lagerbygg på Industri Området v/Ulven Os, ligger et unikt og innholdsrikt treningslokale for deg og din firbeinte bestevenn.

Foredragsholder

  • Anette Endresen Søderbom
    Anette Endresen Søderbom
    Instruktør

    Hund har alltid vært en del av livet til Anette, og hun har gått ulike kurs og prøver med ulike hunder. Da hun fikk staffene Talisa i 2015 og Aslan i 2016 startet hun aktivt med agility og rallylydighet. Hun så raskt at for å drive med ulike hundesporter må en ha et godt samspill med hunden, og det aller viktigste er den grunnleggende hverdagslydigheten. Veien ført da til Stavanger og en 1.5 åring instruktørutdannelse innen 100% belønningsbasert lydighet.

    De siste årene har hun holdt en rekke valpkurs og kurs i hverdagslydighet. Hun er opptatt av at både eier og hund skal ha det kjekt sammen på kurs og i treningen. Se mindre

Tittel