Seminar

Seminar: Innføring i nytt regelverk for Agility

Kun undervisningslokale er i bruk under dette arrangementet

Seminar: Innføring i nytt regelverk for Agility

Fra 01.01.2022 kommer det endelig et nytt regelverk for agility, dette inneholder ikke bare innføring av 5 klasser og ny lagklasse, men også endringer innen dømming og andre bestemmelser. Gjennomgangen vil også inneholde generelle bestemmelser som alle utøvere som konkurrerer bør kjenne til.

Autorisert agilitydommer Morten Holmen vil avholde et seminar med innføring i det nye regelverket den 26.11.21. fra kl 18-20. Avhengig av spørsmål antas seminaret å vare ca 2 timer og vil bli avholdt i 2.etasje på Vest Hundesportsenter.

Pris

 • GRATIS for medlemmer av Vest Hundesportsenter
 • 100 kr for ikke medlemmer

Måleutstyr for nye klasser er bestilt og hvis dette ankommer vil det i etterkant av seminaret bli foretatt måling. Vi gjør oppmerksom på at det kun er hunder hvor det er tvil om hundene enten er XS/S (ekstra small / small) eller L/XL (large / ekstra large) samt hunder som tidligere ikke er målt som kan måles. Utfylt måleskjema må medbringes, skulle det være noen spørsmål om dette så ta kontakt direkte med Morten.

Dato

26. november 2021
Utløpt!

Tid

18:00 - 20:00

Kostnad

100 kr

Sted

Vest Hundesportsenter AS
Industrivegen 75, 5200 Os
Kategori
Vest Hundesportsenter AS

Arrangør

Vest Hundesportsenter AS
Telefon
+47 400 40 607
E-post
[email protected]
Nettsted
https://www.vesthundesportsenter.no

I ett lagerbygg på Industri Området v/Ulven Os, ligger et unikt og innholdsrikt treningslokale for deg og din firbeinte bestevenn.

Foredragsholder

 • Morten Holmen
  Morten Holmen
  Instruktør

  Jeg begynte med agility i 1996 og har siden den tid trent og konkurrert med forskjellige raser og størrelser og har oppnådd agilitychampionat på 5 forskjellige hunder. I tillegg ble jeg autorisert som agilitydommer i 2010 og har siden dømt mange konkurranser. Nå for tiden har jeg en ny hund på 17 måneder i opptrening og synes dette er en utrolig spennende oppgave.

  Jeg liker veldig godt å ha ansvar for fellestreninger med instruktør og hjelpe hver enkelt ekvipasje med råd og vink til å mestre nye utfordringer. Fellestreningen vil i løpet av perioden inneholde alle agilityhindre, noen ganger også feltapparat for de som ønsker å trene på disse. Banene vi skal trene på vil bli laget med tanke på de forskjellige ekvipasjer som er med og uansett hvilke utgangspunkt dere har vil dere ha stor glede og nytte av treningen.

  Jeg er sikker på at egentreningen vil bli både lærerik og morsomt for alle, jeg skal i hvert fall gjøre mitt beste for at dere skal trives i hallen.

Tittel