Rallyslydighet

Rallylydighetskurs med Ina Wold Eriksen!

1/3 hallen opptatt (port) er opptatt under dette arrangementet

Rallylydighetskurs med Ina Wold Eriksen!

Da er det bare å glede seg. Vi er så heldige å få Ina Wold Eriksen til Vest Hundesportsenter 21-22 oktober 2023 til en helg stappfull av inspirerende og oppdatert kunnskap!

Ina er instruktør og rallylydighetsdommer, samt har erfaring som talenttropp og landslagsleder 2019-2021 for rallylydighet.

Hun brenner for å hjelpe andre til å bli gode og er opptatt av å jobbe grunnarbeid slik at en får et godt grunnlag av ferdigheter for både fører og hund. For Ina er det viktig at du som hundefører går hjem med flere verktøy i kassa etter endt kurs hos henne!

Kurset kan ha fokus på:
– Grunnferdigheter for alle klassene
– Samarbeid og kommunikasjon
– Lek og belønning
– Timing ogbelønningsplassering
– Håndtere forstyrrelser
– Skiltforståelse og kombinasjoner
– Banetrening og regelverkforståelse
– Mentaltrening for hundeførere

En haker av ved påmelding hva en ønsker å fokusere på. Deltakerne blir kontaktet i god tid for å ta en avgjørelse på temaer.

Lørdag 21. oktober 2023 kl 11 – 17

Søndag 22. oktober 2023 kl 10 – 16

Pris kr. 3 250
Observatør kr. 1 500

Påmeldingsfrist: 31.07.2023

Kun påmelding, betalingsinformasjon kommer nærmere kursstart!

Dato

21. oktober 2023
Utløpt!

Tid

11:00 - 17:00

Kostnad

3 250 kr

Sted

Vest Hundesportsenter AS
Industrivegen 75, 5200 Os
Kategori
Vest Hundesportsenter AS

Arrangør

Vest Hundesportsenter AS
Telefon
+47 400 40 607
E-post
[email protected]
Nettsted
https://www.vesthundesportsenter.no

I ett lagerbygg på Industri Området v/Ulven Os, ligger et unikt og innholdsrikt treningslokale for deg og din firbeinte bestevenn.

Foredragsholder

  • Ina Wold Eriksen
    Ina Wold Eriksen

    Dette sier Ina om seg selv:
    Fra ung alder har jeg hatt hund i familien og trent både lydighet og agility med flere av familiens hunder – men de siste 7 årene er det rallylydighet som har stått i fokus. Ingen av hundene har noen særlig merittliste å vise til, men sammen har vi det gøy! Det er dette som er det viktigste for meg – å ha det gøy sammen med hunden sin. Jeg er opptatt av samspillet mellom hund og eier, og hvordan vi kan trene oss selv og hundene våre til å kunne gjøre ting sammen som er lystbetont og hyggelig for begge parter. Jeg har stor tro på at forståelsen av hundens språk og en oppdragelse av hunden som innebærer nøkkelordene konsekventhet, rettferdighet og forståelse er grunnlaget for et godt hundehold. Vi som hundeeiere må lære oss å se, tolke og forstå hundens språk. De kommuniserer med oss hele tiden – det gjelder bare å se det. Å øke kunnskapen om hundens måte å kommunisere mener jeg er veien for et godt samarbeide. Når vi i tillegg lærer oss å håndtere eget stress og konkurransepress oppnår vi resultater sammen. Som person motiveres jeg sterkt av andres glede og at de lykkes med de målene de har satt seg og hjelp med de utfordringer de måtte ha i sitt samarbeid med hunden. I min rolle som instruktør opplever jeg å få mange gode tilbakemeldinger fra mine kursdeltakere på at jeg er med på å hjelpe dem til å lykkes og at de føler seg sett og ivaretatt. Jeg er instruktør og rallylydighetsdommer, samt talenttropp og landslagsleder 2019-2021 for rallylydighet. Jeg brenner for å hjelpe andre til å bli gode og er opptatt av å jobbe grunnarbeid slik at en får et godt grunnlag av ferdigheter for både fører og hund. Jeg er opptatt av rettferdig hundetrening. Krav satt etter ferdighetsnivå, og kunsten av god timing og ikke minst å kunne skynde seg langsomt mot et mål. Mine kurs er tuftet på dette grunnlaget og for meg er det viktig at du som hundefører går hjem med litt flere verktøy i boksen etter endt kurs hos meg

Tittel