Søk

Nosework grunnkurs

Halve hallen er optatt under dette arrangementet

Nosework grunnkurs

OM NOSEWORK:
Nosework er ein hundesport der hunden lærer å søke etter spesifikke dufter i ulike søksområder. Det er ein spennande sport som passar for alle hundar og eigarar, og samarbeidet om søket bygger relasjon og samspel mellom deg og hunden din.

Nosework er vel så interessant som bruk som aktivisering av hund, som for konkurranse. Sporten vart grunnlagt som ein måte å aktivisere særleg omplasseringshundar på, for å lære hundane mestring, drive mental aktivisering og å finne ro.

Vi jobbar med hundens mestring og forståelse av oppgaver, og eier får lære mye om å lese egen og andres hundar. Etterhvert innfører vi søk på duft.

Kurset er retta mot nybegynnarar, og krev inga førehandskunnskap. Me trenar ein og ein hund, så det passar og fint for hundar som er engstelige eller har problem med å omgåast andre hundar. Hundar som ikkje trener kviler i bilen medan dei ventar.

INFO:
Trener: Mari Indrebø Legreid
Kr. 2700,-
Plasser: 8
Dato: 17-18 september.
Grupper: Vi trener 4 stk per gruppe.
Bindene påmelding: [email protected]

Påmeldingsfrist: 26.08.2022

VARIGHET:
Lørdag: Teori: Kl. 10-12
Lørdag: Praksis Kl. 12-16
Søndag: Praksis Kl. 10-16

Dato

17. september 2022
Utløpt!

Tid

10:00 - 16:00
Kategori

Foredragsholder

  • Mari Lægreid
    Mari Lægreid

    Mari er instruktør for Canis i Bergen. Mari er opptatt av “kvardagshunden” og aktivisering som hjelp ved og forebygging av problematferd. Er svært interessert i atferd og problemløysing, og ønsker at både hund og eigar skal ha det gøy under trening. Er godkjend instruktør for Nosework Norge og WSDA, og under utdanning som atferdskonsulent via NMBU/Nafs. Mari har to border colliar, som ho trener søk, spor og litt lydighet med. Eig og driv Logre hund og foto, ein liten hundeutstyr-nettbutikk og hundefotografering.

Tittel