Nosework

Nosework grunnkurs

Halve hallen er optatt under dette arrangementet

Nosework grunnkurs

OM NOSEWORK:
Nosework er ein hundesport der hunden lærer å søke etter spesifikke dufter i ulike søksområder. Det er ein spennande sport som passar for alle hundar og eigarar, og samarbeidet om søket bygger relasjon og samspel mellom deg og hunden din.

Nosework er vel så interessant som bruk som aktivisering av hund, som for konkurranse. Sporten vart grunnlagt som ein måte å aktivisere særleg omplasseringshundar på, for å lære hundane mestring, drive mental aktivisering og å finne ro.

Vi jobbar med hundens mestring og forståelse av oppgaver, og eier får lære mye om å lese egen og andres hundar. Etterhvert innfører vi søk på duft.

Kurset er retta mot nybegynnarar, og krev inga førehandskunnskap. Me trenar ein og ein hund, så det passar og fint for hundar som er engstelige eller har problem med å omgåast andre hundar. Hundar som ikkje trener kviler i bilen medan dei ventar.

INFO:
Trener: Mari Indrebø Legreid
Pris kr. 2900,-
Plasser: 8
Dato: 7 – 8 januar 2023.
Grupper: Vi trener 4 stk per gruppe.

Observatør kr 1 000

BETALINGSINFORMASJON KOMMER NÆRMERE KURSSTART, INGEN BETALING NÅ.

VARIGHET:
Lørdag: Teori: Kl. 10-12
Lørdag: Praksis Kl. 12-16
Søndag: Praksis Kl. 10-16

Dato

7. januar 2023
Utløpt!

Tid

10:00 - 16:00

Sted

Vest Hundesportsenter AS
Industrivegen 75, 5200 Os
Kategori
Vest Hundesportsenter AS

Arrangør

Vest Hundesportsenter AS
Telefon
+47 400 40 607
E-post
[email protected]
Nettsted
https://www.vesthundesportsenter.no

I ett lagerbygg på Industri Området v/Ulven Os, ligger et unikt og innholdsrikt treningslokale for deg og din firbeinte bestevenn.

Foredragsholder

  • Mari Lægreid
    Mari Lægreid

    Mari er instruktør for Canis i Bergen. Mari er opptatt av “kvardagshunden” og aktivisering som hjelp ved og forebygging av problematferd. Er svært interessert i atferd og problemløysing, og ønsker at både hund og eigar skal ha det gøy under trening. Er godkjend instruktør for Nosework Norge og WSDA, og under utdanning som atferdskonsulent via NMBU/Nafs. Mari har to border colliar, som ho trener søk, spor og litt lydighet med. Eig og driv Logre hund og foto, ein liten hundeutstyr-nettbutikk og hundefotografering.

Tittel