Kunsten å takle forstyrrelser med Oda Vittor!

Halve hallen er optatt under dette arrangementet

Kunsten å takle forstyrrelser med Oda Vittor!

Kunsten å takle forstyrrelser er kurset for deg som kjenner på at hundetreningen går superfint hjemme i hagen, men at hunden mister fokuset eller ikke henger med i øvelsene på konkurranse eller på nye plasser.

Det er også for deg som vil ha bedre samarbeid og generell hverdagslydighet.

Under kurset trener vi en og en ekvipasje, gjerne med en spesifikk øvelse.

Hovedformålet med kurset er å styrke hundens evne til å jobbe og fokusere under enkle til mer ekstreme forstyrrelser. Ikke minst inspirere til mer kreativ trening.

Mitt mål på konkurranse er å aldri få en null på en øvelse. Derfor ønsker jeg at hundene mine skal kunne jobbe under ekstreme forstyrrelser og ha god forståelse for øvelsene i en konkurranse. Selv når de ser litt annerledes ut enn de skal.

Påmeldingsfrist 7. oktober 2023

Dato

21. oktober 2023
Utløpt!

Tid

09:00 - 17:00

Kostnad

3 000 kr

Foredragsholder

  • Oda Vittor
    Oda Vittor

    Litt om meg: Jeg er 29 år gammel og jobber som hundetrener. Jeg har tre Malinois hannhunder og er en skikkelig crazy dog lady. Magnus, Gregers og Henrik er mine konkurranse hunder. Jeg har alltid ønsket å tilegne meg kunnskap, så jeg har gått en rekke ulike hundekurs innen ulike grener. Sivilt har jeg en bachelor i husdyrvitenskap, med etologi, avl og ernæring, samt snart fullført en master i avl og genetikk. Ved siden av dette holder jeg på å utdanne meg som hundeterapaut hos Nordisk heste- og hundeterapi skole. Jeg har konkurrert i ulike sporter med hundene mine, Magnus og Gregers har begge opprykk til klasse 3 rally lydighet og klasse 3 lydighet. Magnus har jeg også gått klasse 3 lydighet med tidligere. Videre har jeg drevet litt med bruksøvelser og har blant annet deltatt på the challenge og politi NM. Magnus er også min tjenestehund i forsvaret. Min hovedsport er nå Mondioring, hvor Magnus og Gregers konkurrerer i den øverste klassen. Magnus og jeg tok blant annet, lag sølv og individuell 8 plass på FMBB (VM for belgiske fårehunder) 2023.

Tittel