Søk

Introduksjon: Nesearbeid/søk

1/3 del av hallen er optatt under dette arrangementet

Introduksjon: Nesearbeid/søk

Det fine med nesearbeid er at det passer alle hunder og eiere. Fordi vi trener med hundens viktigste sanseorgan i fokus, synes alle hunder det er morsomt og stimulerende. Det passer alle ekvipasjer, enten du har liten eller stor hund, ung eller eldre og frisk eller skadet. Du kan velge i hvilke områder du vil søke og hvilken vanskelighetsgrad. Så det er rett og slett en perfekt aktivitet for både hund og eiere.

Vi begynner kvelden med teori og litt informasjon om de forskjellige søksaktivitetene som finns. Så går vi videre med øvelser sammen med hund, og finner ut hvordan vi stimulerer frem en søksadferd, og hvordan vi velger hvilken duft hunden skal søke etter.

Ingen forkunnskaper er nødvendig, og dette passer for alle hunder uansett rase og alder.

Maks 5 deltagere.

Dato

27. juni 2023
Utløpt!

Tid

18:00 - 20:00

Kostnad

450 kr

Sted

Vest Hundesportsenter AS
Industrivegen 75, 5200 Os
Kategori
Vest Hundesportsenter AS

Arrangør

Vest Hundesportsenter AS
Telefon
+47 400 40 607
E-post
[email protected]
Nettsted
https://www.vesthundesportsenter.no

I ett lagerbygg på Industri Området v/Ulven Os, ligger et unikt og innholdsrikt treningslokale for deg og din firbeinte bestevenn.

Foredragsholder

  • Sophie Carlsson
    Sophie Carlsson

    Sophie deler hverdagen sin med fire hunder, to Whippet og to BC. Sophie er utdannet hundetrener og instruktør gjennom Lundqvist hundeskole, har også tatt søksutdanning fra Fjellanger hundesenter.

    Det er ganske risikofritt å si at jeg er en hundenerd, og jeg er lidenskapelig overbevist om at empati, vitenskap og felles glede er stikkordene for hundetrening. Jeg jobber kun med belønningstrening og drivkraften min er at både jeg og hunden har det gøy når vi jobber sammen. Til hverdags er jeg sykepleiere der pedagogikk og veiledning er en viktig oppgave som jeg har tatt med meg til mine kurser. Det er helt grunnleggende for meg som instruktør at du som deltakere mestrer oppgavene på mine kurs.

    Jeg skal gjøre mitt ytterste for att alla ekvipasjer skal utfordres på passelig nivå for å komme videre i sin hundetrening. Det er viktig for meg att alla får med seg ny inspirasjon samtidig som vi har det gøy på kurs. Jeg elsker hundetrening og å få dele av mine kunnskaper og mina erfaringer.

Tittel