Hundesport

Introduksjon: Hundesport

1/3 hallen opptatt (port) er opptatt under dette arrangementet

Introduksjon: Hundesport

Prøv ut hundesport

Er du nysgjerrig på agility og rallylydighet? Vil du vite mer før du melder deg på et kurs over flere dager? Da er denne kurskveld perfekt for deg!

I dette kurset vil du få et innblikk i de to forskjellige hundesportene: agility og rallylydighet. Vi har en teoretisk gjennomgang for hver sport, og så prøver vi dem sammen. Begge sporter kan utøves på alt fra aktiveringsnivå til konkurransenivå og passer for de fleste hunder og hundeførere. Denne typen kurs er flott for å stimulere hunden mentalt, men gir også glede og god mosjon. Velg den sporten du tror du vil ha det mest moro med.

Målet med kurset er at du og din hund skal få muligheten til å finne en morsom hundesport som dere ønsker å trene videre i!

Kurset inneholder praksis blandet med teori og tilpasses deltakernes behov.

Maks 6 ekvipasjer

1. Juni, kl. 18-21

Dato

1. juni 2023
Utløpt!

Tid

18:00 - 21:00

Kostnad

450 kr

Sted

Vest Hundesportsenter AS
Industrivegen 75, 5200 Os
Vest Hundesportsenter AS

Arrangør

Vest Hundesportsenter AS
Telefon
+47 400 40 607
E-post
[email protected]
Nettsted
https://www.vesthundesportsenter.no

I ett lagerbygg på Industri Området v/Ulven Os, ligger et unikt og innholdsrikt treningslokale for deg og din firbeinte bestevenn.

Foredragsholder

  • Sophie Carlsson
    Sophie Carlsson

    Sophie deler hverdagen sin med fire hunder, to Whippet og to BC. Sophie er utdannet hundetrener og instruktør gjennom Lundqvist hundeskole, har også tatt søksutdanning fra Fjellanger hundesenter.

    Det er ganske risikofritt å si at jeg er en hundenerd, og jeg er lidenskapelig overbevist om at empati, vitenskap og felles glede er stikkordene for hundetrening. Jeg jobber kun med belønningstrening og drivkraften min er at både jeg og hunden har det gøy når vi jobber sammen. Til hverdags er jeg sykepleiere der pedagogikk og veiledning er en viktig oppgave som jeg har tatt med meg til mine kurser. Det er helt grunnleggende for meg som instruktør at du som deltakere mestrer oppgavene på mine kurs.

    Jeg skal gjøre mitt ytterste for att alla ekvipasjer skal utfordres på passelig nivå for å komme videre i sin hundetrening. Det er viktig for meg att alla får med seg ny inspirasjon samtidig som vi har det gøy på kurs. Jeg elsker hundetrening og å få dele av mine kunnskaper og mina erfaringer.

Tittel