Lydighet

Hverdagshunden – helg

Halve hallen er optatt under dette arrangementet

Hverdagshunden – helg

Velkommen til Hverdagshunden!

Kurset for deg som ikke fikk med deg valpekurset vårt, eller vil friske opp igjen øvelsene fra valpekurset.

På dette kurset bruker vi kun belønningsbaserte metoder som baserer seg på forskning. Vi gir deg enkle og effektive øvelser slik at du kommer godt i gang med de viktigste øvelsene for hverdagshunden.

Kurset vil veksle mellom praktisk trening og teori der vi har fokus på; hvordan hunden din lærer, hvordan oppdra hunden belønningsbasert, hverdagslydighet, hvordan stoppe uønsket atferd med belønningsbaserte virkemidler, miljøtrening, aktivisering m.m.

Kurset inneholder disse øvelsene

 • Kontakt
 • Være i ro med forstyrrelser
 • Stopplyd
 • Innkalling
 • Gå pent i bånd
 • Passere mennesker og hunder
 • Hilse pent på mennesker
 • Ro

Kurset passer for hunder fra 6 måneder.

Lørdag 5. februar 12-17
Søndag 6. februar 12-17

Pris: 2000kr

Maks fire deltakere pr instruktør.

Dato

5. februar 2022
Utløpt!

Tid

12:00 - 17:00

Kostnad

2 000 kr

Sted

Vest Hundesportsenter AS
Industrivegen 75, 5200 Os
Kategori
Vest Hundesportsenter AS

Arrangør

Vest Hundesportsenter AS
Telefon
+47 400 40 607
E-post
[email protected]
Nettsted
https://www.vesthundesportsenter.no

I ett lagerbygg på Industri Området v/Ulven Os, ligger et unikt og innholdsrikt treningslokale for deg og din firbeinte bestevenn.

Foredragsholdere

 • Anette Endresen Søderbom
  Anette Endresen Søderbom
  Instruktør

  Hund har alltid vært en del av livet til Anette, og hun har gått ulike kurs og prøver med ulike hunder. Da hun fikk staffene Talisa i 2015 og Aslan i 2016 startet hun aktivt med agility og rallylydighet. Hun så raskt at for å drive med ulike hundesporter må en ha et godt samspill med hunden, og det aller viktigste er den grunnleggende hverdagslydigheten. Veien ført da til Stavanger og en 1.5 åring instruktørutdannelse innen 100% belønningsbasert lydighet.

  De siste årene har hun holdt en rekke valpkurs og kurs i hverdagslydighet. Hun er opptatt av at både eier og hund skal ha det kjekt sammen på kurs og i treningen. Se mindre

 • Ina Katrine Holmeseth
  Ina Katrine Holmeseth
  Instruktør

  Ina Katrine brenner for belønningsbasert hundetrening. Hun og kongepuddelen Godis elsker å reise for å oppdage nye steder og spesielt fjell med takteltet sitt. Det å kunne ha hunden med seg rundt om krever mye av hunden, og det krever trening. Her kommer hennes interesse for hverdagslydigheten inn. Hennes fokus er å belønne det vi ønsker mer av og tilrettelegge for at dette skjer.

  Hun har instruktørutdannelse fra NKK og Siddis hundeskole. Hun har lang erfaring som instruktør på valpekurs, unghundkurs, agilitykurs m.m.

  Hundesporter hun har konkurrert i er agility, rallylydighet og smeller.

Tittel