Andre Aktiviteter

Fryktfri håndtering

Kun undervisningslokale er i bruk under dette arrangementet

Fryktfri håndtering

Har du lyst til å lære mer om hvordan din kjære hund og du selv kan være mer komfortabel og trygg i situasjoner med håndtering og stell av hunden? Har du lyst til å bidra til at børsting, kloklipp, og det å ta av og på turselen blir så behagelig som mulig? Da ønsker vi deg velkommen på kurs i det vi kaller fryktfri håndtering! 

Nå setter vi opp 3 kvelder der vi fokuserer på hvordan vi kan bruke hundens språk sånn at håndtering blir så positiv som mulig. Første kveld består av både teori og praksis. De to neste kveldene er praksiskvelder, og vi kommer også til å bruke tid på evaluering av treningen.

Datoer:

  • 4 oktober
  • 11 oktober
  • 18 oktober

Tidspunkt 18;00-20:30 alle dager

Pris kr 2 200. Pris inkluderer oppfølgingssamtale med Britt Janne etter kurset!!

Send informasjon før oppstart av kurset med hundens navn, hundens alder, og hva du ønsker å trene på, og eventuelle utfordringer som du vil jobbe med. Dette fylles ut i påmeldingsskjema.

BETALINGSINFORMASJON KOMMER NÆRMERE KURSSTART.

Vi gleder oss!

Velkommen til Vest Hundesportsenter! (2. etasje)

Dato

4. oktober 2022
Utløpt!

Tid

18:00 - 20:30

Kostnad

2 200 kr

Sted

Vest Hundesportsenter AS
Industrivegen 75, 5200 Os
Vest Hundesportsenter AS

Arrangør

Vest Hundesportsenter AS
Telefon
+47 400 40 607
E-post
[email protected]
Nettsted
https://www.vesthundesportsenter.no

I ett lagerbygg på Industri Området v/Ulven Os, ligger et unikt og innholdsrikt treningslokale for deg og din firbeinte bestevenn.

Foredragsholder

  • Britt Janne Karlsen
    Britt Janne Karlsen
    Instruktør

    Britt Janne er utdannet atferdskonsulent gjennom NMBU, og har siden 2008 hatt individuelle treningstimer, veiledning og atferdstimer. Annen faglig bakgrunn: Kommunikasjon, forebyggende miljøarbeid for barn og unge, og pedagogikk. Hundeinstruktørutdanning, kurs og seminar gjennom Fjellanger Hundesenter siden 2002. Britt Janne har jobbet som lærer i hundefag ved videregående skole i 9 år. Arbeidserfaring ellers: Hundefører med narkotikahund i tolletaten, og 5 års trening av sel og sjøløver og flere andre arter ved Akvariet i Bergen. Britt Janne startet Dyreatferdssenteret avdeling Bergen og omegn i 2020. Titt gjerne innom nettsiden dyreatferd-bergen.no

Tittel