Andre Aktiviteter

Fryktfri håndtering

Kun undervisningslokale er i bruk under dette arrangementet

Fryktfri håndtering

Har du lyst til å lære mer om hvordan din kjære hund og du selv kan være mer komfortabel og trygg i situasjoner med håndtering og stell av hunden?

Har du lyst til å bidra til at:
håndtering
børsting
kloklipp
ta på/av sele
dyrlegebesøk
blir så behagelig som mulig for hunden din og deg?

Da ønsker vi deg velkommen på kurs i fryktfri håndtering!

Etter teorikvelden i desember der vi satte fokus på språk og signaler, fryktfri håndtering og target trening kom det opp ønske om å få teorien ut i praksis. Dette ville vi gjøre noe med!

Derfor setter vi opp kurs

  • onsdag 4. mai kl 18-2030
  • onsdag 11.mai kl 18-2030

Pris med hund:
Begge dager kr 1600
En dag kr 900

Pris inkluderer oppfølgingssamtale med Britt Janne etter kurset.

Ta med teppe og/eller bur som kan være en stasjon der hunden kan slappe av og koble ut innimellom treningsøktene, og når vi evaluerer trening og tiltak. Kurset vil holdes i oppvarmete lokaler i senterets 2. etasje.

Send din påmelding til [email protected]. I påmeldingen ønsker vi at du oppgir ditt navn og adresse, samt informasjon om hundens navn, alder, og hva du ønsker å trene på, og eventuelle utfordringer som du vil jobbe med.

Om Britt Janne Karlsen

Britt Janne er utdannet atferdskonsulent ved NMBU, og har siden 2008 hatt treningstimer, veiledning og atferdstimer.  Andre fag som bakgrunn: Kommunikasjon, og forebyggende miljøarbeid for barn og unge. Hundeinstruktørutdanning gjennom Fjellanger. Britt Janne er utdannet som lærer, og har jobbet som lærer i hundefag ved videregående skole siden 2013. Arbeidserfaring som hundefører med narkotikahund i tolletaten, og flere års trening av sel og sjøløver og flere andre arter ved Akvariet i Bergen. 

Velkommen til Vest Hundesportsenter!

Dato

4. mai 2022
Utløpt!

Tid

18:00 - 20:30

Foredragsholder

  • Britt Janne Karlsen
    Britt Janne Karlsen
    Instruktør

    Britt Janne er utdannet atferdskonsulent gjennom NMBU, og har siden 2008 hatt individuelle treningstimer, veiledning og atferdstimer. Annen faglig bakgrunn: Kommunikasjon, forebyggende miljøarbeid for barn og unge, og pedagogikk. Hundeinstruktørutdanning, kurs og seminar gjennom Fjellanger Hundesenter siden 2002. Britt Janne har jobbet som lærer i hundefag ved videregående skole i 9 år. Arbeidserfaring ellers: Hundefører med narkotikahund i tolletaten, og 5 års trening av sel og sjøløver og flere andre arter ved Akvariet i Bergen. Britt Janne startet Dyreatferdssenteret avdeling Bergen og omegn i 2020. Titt gjerne innom nettsiden dyreatferd-bergen.no

Tittel